Google+ To Φανάρι : Κατάργηση των σχολείων προτείνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Κατάργηση των σχολείων προτείνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

  Πριν κοπάσει ο σάλος από την πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, να πληρώνουν δίδακτρα-συνδρομές οι γονείς, νέο σάλο έχει προκαλέσει η πρόταση άλλου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προτείνει να καταργηθούν τα σχολεία, ώστε να μην πληρώνει ούτε το Κράτος, ούτε οι γονείς.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει την κατάργηση των σχολείων και την επιμόρφωση των παιδιών από ...
...το Διαδίκτυο!!

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα παιδιά της χώρας θα μπορούν να εκπαιδεύονται από 100 εκπαιδευτικούς που θα διδάσκουν από το Διαδίκτυο.
Με αυτόν τον τρόπο, θα επιλεγούν οι 100 καλύτεροι δάσκαλοι και καθηγητές της χώρας, ώστε να μην πληρώνουμε φόρους για τους υπόλοιπους.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει και την πλήρη κατάργηση της Παιδείας, ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για την εξόφληση του Δημοσίου Χρέους.
Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η Παιδεία δεν έχει κανένα νόημα στην Ελλάδα, αφού όλοι -εκτός από τους δημοσίους υπαλλήλους και τους εφοπλιστές- αναζητούν τρόπο για να μεταναστεύσουν.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει και το κλείσιμο όλων των νοσοκομείων της χώρας, ώστε οι Έλληνες να προσέχουν να μην αρρωστήσουν και να αντιμετωπίζουν τις ασθένειες με βεντούζες, προσευχές και ξεμάτιασμα.

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου