Google+ To Φανάρι : Στην Νορβηγία απέλασαν 824 μουσουλμάνους, κάθε Έλληνας πρέπει να δει τι συνέβη στη συνέχεια…

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Στην Νορβηγία απέλασαν 824 μουσουλμάνους, κάθε Έλληνας πρέπει να δει τι συνέβη στη συνέχεια…

Η Νορβηγία πρόσφατα πήρε την αμφιλεγόμενη απόφαση να απελάσει ένα μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων που είχαν επαφές με ριζοσπαστικές ομάδες.
Παρ 'όλες τις αντίθετες φιλελεύθερες φωνές που έκριναν το σχέδιο αυτό ως "ρατσιστικό", η κυβέρνηση προχώρησε στην υλοποίηση του και το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας της ήταν να κλείσει κάθε αντίθετη φωνή στην κυβέρνηση άμεσα.
Αυτή είναι μία από τις καλύτερες πρωτοβουλίες που έχουμε δει από μια τέτοια φιλελεύθερη περιοχή του κόσμου.

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑ 30 %

Πράγματι, η εγκληματικότητα μειώθηκε κατά 30 ολόκληρες μονάδες. Αυτός ο εντυπωσιακός αριθμός σημειώθηκε γιατί πολύ απλά κάνα δυο πολιτικοί αποφάσισαν να εφαρμόσουν τους νόμους που ήδη είχαν. Τι κόσμος στον οποίο ζούμε, όπου αυτό φαίνεται να είναι το πιο συγκλονιστικό πράγμα που πρέπει να κάνει μια κυβέρνηση.

Η Νορβηγικές αρχές ισχυρίζονται ότι 824 άνθρωποι απελάθηκαν τον Οκτώβριο, για μια τόσο μικρή χώρα, αυτό είναι ένας αριθμός ρεκόρ.

Οι αρχές απέδωσαν την αλλαγή πολιτικής στάσης σε κάτι που ονόμασαν «προτεραιότητες του χαρτοφυλακίου" που στην ουσία έχει κάνει πιο εύκολη την απέλαση πίσω στη Νιγηρία και το Αφγανιστάν.

Ενώ οι περισσότεροι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι θα αποκαλούσα αυτή την απέλαση άδικη ή ότι στοχεύει μια συγκεκριμένη φυλή ή θρησκεία, εμείς έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατό για να σταματήσει το κακό να εισβάλει στην χώρα μας από την πίσω.... αυλή μας.

Μετάφραση – Επιμέλεια – Απόδοση : Το Φανάρι
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου