Google+ To Φανάρι : Αυτός είναι ο νόμος της σαρία … Προσοχή Σοκαριστικές Εικόνες !

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Αυτός είναι ο νόμος της σαρία … Προσοχή Σοκαριστικές Εικόνες !

Αυτός είναι ο νόμος της σαρία …. αλλά κανένας δεν μιλά για αυτόν .
Σήμερα κτίζουν το τζαμί τους …. αλλά κανένας πια δεν μιλά για αυτό .
Αύριο θα κτίσουν το δικαστήριο του νόμου της σαρία τους … αλλά και τότε κανένας δεν θα μιλά για αυτό .
Επειδή ... αυτή είναι η σαρία που έρχεται !
Δεν θα χρειάζεται ... τότε πλέον ... ουδεμία προειδοποίηση .
Έτσι και αλλιώς όλοι … γνώριζαν.
Αυτό εδώ λοιπόν …. απλώς είναι μια υπενθύμιση …





france24: Την 1η Ιανουαρίου, ισλαμιστές εξτρεμιστές από την Κίνηση για την Ενότητα και την Τζιχάντ στη Δυτική Αφρική (Movement for Unity and Jihad in West Africa) (MUJAO) προέβαλαν ένα βίντεο που είχαν γυρίσει στην πρωτεύουσα Gao του Βόρειου Μαλί …. που ελέγχεται πλέον από τους ισλαμοφασίστες της Al Qaeda … όπου δύο άνδρες τιμωρούνται σύμφωνα με την αυστηρή ερμηνεία του κινήματος του νόμου της Σαρία. Ο ένας άνδρας ήταν … να ακρωτηριαστεί το χέρι του, ο άλλος ήταν … να μαστιγωθεί.

Η δημόσια μαστίγωση.


Ο παρατηρητής του france24 είχε δει ένα παρόμοιο περιστατικό μόλις μία εβδομάδα νωρίτερα.

Αρκετά μέλη των MUJAO ... λεπτά μόνο πριν τον ακρωτηριασμό. 
Η ενδυμασία του ανθρώπου στα αριστερά φέρει την επιγραφή "Gao Ισλαμική Αστυνομία".
Σύμφωνα με το βίντεο, ο πρώτος άνθρωπος που τιμωρείται από την Ισλαμική εξτρεμιστική ομάδα, είχε κατηγορηθεί για κλοπή από «τρία καταστήματα και μια γυναίκα».

Η ομάδα της Al Qaeda (MUJAO) , ισχυρίζεται το όνομά του ανδρός είναι Argu Ma’isa και ότι είναι υπότροπος, για το αδίκημα της κλοπής

Ως εκ τούτου, οι άνδρες της (MUJAO) εξηγούν στο βίντεο: «Θα κοπεί το χέρι του μπροστά σε κοινό». «Θα προχωρήσουμε στον ακρωτηριασμό του χεριού του με ένα μαχαίρι».

Ένα μέλος της Ισλαμικής αστυνομίας ακρωτηριάζει τον υποτιθέμενοκλέφτη.

Αυτά τα γεγονότα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube κανάλι της ομάδα τζιχάντ που αυτοαποκαλείται ως "Asab" (θεμέλιο) για την παραγωγή των μέσων ενημέρωσης". Η βίντεο-προπαγάνδα είναι διάσπαρτη με στίχους από το Κοράνι και ζητεί Τζιχάντ.

Ακρωτηριασμοί ως τιμωρία από τους ισλαμιστές σε βόρειο Μαλί Με το κεφάλι του σκυμμένο ο , Moctar Toure μας υπενθυμίζει την ημέρα πριν από δύο μήνες, όταν με δεμένα τα μάτια οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές του κόβουν το δεξί του χέρι, στερώντας του την αρτιμέλεια και την επιβίωση του.

Μάλι - ακρωτηριασμένα άτομα μιλούν για το μαρτύριο που έζησαν στον ισλαμιστικό Βορρά



"Δεν είναι τα χέρια που μας έκοψαν, αλλά τη ζωή μας, που μας έκλεψαν," λέει ο 25-χρονος.

Αυτός και ένας συνάδελφος οδηγός φορτηγού, ο Souleymane Traore, που υπέστη επίσης τη ιδία βάναυση τιμωρία, ως αποτέλεσμα της σκληρής ερμηνείας του ισλαμικού νόμου που επιβάλλεται από τους εξτρεμιστές οι οποίοι από τον Ιούνιο έχουν τον έλεγχο του βόρειου του Μάλι, μια περιοχή στο μέγεθος της Γαλλίας.

Αρχαίοι τάφοι που έχουν κηρυχθεί μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, αλλά θεωρούνται "ειδωλολατρικοί" από τους ισλαμιστές …. έχουν κατεδαφιστεί.

Ανύπαντρα ζευγάρια λιθοβολήθηκαν μέχρι θανάτου, καπνιστές και πότες χτυπήθηκαν, και ακρωτηριαστήκαν χέρια κλεφτών.

«Την ημέρα εκείνη, οι ισλαμιστές κάλυψαν το κεφάλι μου σε ένα κάλυμμα », υπενθύμισε ο Moctar. «Ένας γιατρός ήρθε και μου έκανε μια ένεση» .
«Με δεμένα τα μάτια και με ένα μαχαίρι μου έκοψαν το δεξί μου χέρι».
Ο Souleymane, στα είκοσι του, είναι επίσης ... ακόμα σε κατάσταση σοκ.
Ο ακρωτηριασμό του πραγματοποιήθηκε μία εβδομάδα μετά του Moctar και δεν θέλει να ξαναζήσει το τραύμα.
Αγωνίζεται να κατανοήσει την ακραία τιμωρία που του επεβλήθη, πιστεύοντας ότι το χέρι του είχε πωληθεί από τους ισλαμιστές για κάποιο είδος «μαύρης μαγείας».

Ένας οδηγός χωρίς τα δύο χέρια δεν μπορεί πλέον να οδηγήσει, λένε, και οι δύο πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ξεπεράσουμε τη νέο-αναπηρία μας ώστε να εξασφαλίσουμε τα προς το ζην.

«Δεν έχουμε πλέον ζωή.», λέει ο Moctar …. ενώ κρύβει το ακρωτηριασμένο άκρο του κάτω από την κελεμπία της δυτικής Αφρικής.

Και οι δυο εργάζονταν στο βόρειο τμήμα της χώρας, όταν οι ισλαμιστές τους συνέλαβαν για κλοπή όπλων από τους ισλαμιστές και την εμπορία τους σε κυβερνητικά στρατεύματα.

Παρά τη δυστυχία τους, και οι δύο άνδρες θεωρούν τους εαυτούς τους πιο τυχερούς από άλλους που πέρασαν από "τους βαρβάρους" - όπως αποκαλούν τους ισλαμιστές - και έχασαν όχι μονο ένα χέρι αλλά και το ένα πόδι.




Ακρωτηριασμοί ως τιμωρία σε ισλαμιστές στο βόρειο Μαλί



france24 : Κατά τη διάρκεια του ακρωτηριασμού του κλέφτη, υπήρχαν παρόντες περίπου 20 ισλαμιστές εξτρεμιστές στρατιώτες του, ορισμένοι τοπικοί δημοσιογράφοι που "καλούνται" για την περίσταση, και μια σειρά από θεατές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μαχητές και θεατές παρακολούθησαν τη σκηνή.

Σύμφωνα με το Ισλαμικό εξτρεμιστικό καθεστώς της Al Qaeda του Βορείου Μάλι , η δικαιοσύνη αποδίδεται με τον ακόλουθο τρόπο: Πρώτον, ο ντόπιος πληθυσμός υποδεικνύει ένα έγκλημα στην ισλαμική αστυνομία, που στεγάζεται στο δημαρχείο και το αστυνομικό τμήμα.

Στη συνέχεια, αφού έχει κατατεθεί η καταγγελία, την Δευτέρα και Πέμπτη είναι οι ημέρες κρίσης. Οι ποινές ορίζονται για τις υπόλοιπες μέρες.

Κατά τη διάρκεια των ημερών κρίσης, η μοίρα του κατηγορουμένου εξαρτάται από τα θύματα. Ο "δικαστής" ρωτά τα θύματα είναι αν πρόθυμοι να συγχωρήσουν τους φερόμενους ως δράστες. Εάν τα θύματα αρνηθούν να συγχωρήσουν, η πρόταση ποινής γίνεται δεκτή .

Εάν τα θύματα είναι πρόθυμα να συγχωρήσουν, η πρόταση ποινής μετριάζεται - για παράδειγμα, ένας ακρωτηριασμός μπορεί να μετατραπεί σε ποινή φυλάκισης ή εξορία στο εξωτερικό.

Ένας δημοσιογράφος εξήγησε στο france24.

Η MUJAO συνεχίζει να προωθεί την έκδοση της δικαιοσύνης του Ισλάμ . Υπάρχουν πολύ λίγοι δημοσιογράφοι εδώ. Αλλά από την ημέρα των ακρωτηριασμών μόνο τα μέλη της MUJAO είχαν τη δυνατότητα να αποθανατίσουν σε ταινία τα … « κατορθώματα του Ισλάμ ». «Οι ντόπιοι κάτοικοι εδώ αρνούνται να παρακολουθήσουν αυτές τις σκηνές, που τους σοκάρουν βαθιά»

Η MUJAO έχει σιδερένια πυγμή πάνω σε ό, τι λέγεται και ξέρει πώς να ασκεί πίεση ώστε η εκδοχή των γεγονότων να είναι πάντα αυτή που την ευνοεί . Ο καθένας είναι αναγκασμένος να υπακούσει.

Ισλάμ η θρησκεία του μίσους .



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου