Google+ To Φανάρι : Τσίπρας: Οι δανειστές θα πάρουν τα λεφτά τους, αλλά όχι τη χώρα..(;;!!).......

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Τσίπρας: Οι δανειστές θα πάρουν τα λεφτά τους, αλλά όχι τη χώρα..(;;!!).......

ΕΛΕΟΣ! Αναγνωρίζει το τοκογλυφικό χρέος και πουλάει τρέλα στο πόπολο....δίνει άλλοθι στην πολιτική Σαμαρά! Αντιλαμβανόμαστε πως η κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης είναι απολύτως "στημένη". Ο Ελληνικός λαός είναι θύμα της πιο ολέθριας και μεγάλης "παράγκας" που γνώρισε η Ελλάδα. Τα πάντα ήταν μεθοδευμένα από την αρχή να γίνουν έτσι ...Προμελετημένο ήταν το έγκλημα. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαιώνει τους δανειστές ότι τα λεφτά τους θα τα πάρουν, αλλά τη χώρα δεν θα την πάρουν», δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του το απόγευμα της Παρασκευής σε συγκέντρωση στην πλατεία Πιάτσα Φαρνέζε, στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης. 

Σε σχέση με τη νέα Κομισιόν, δήλωσε ότι ελπίζει «η νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή να μην ανακυκλώσει πολιτικά στην Ευρώπη το μεγάλο συνασπισμό της Γερμανίας» και «σε αντίθεση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Μπαρόζο, να υπηρετήσει την Ευρώπη και τους πολίτες της και όχι το νεοφιλελεύθερο δόγμα και την κυρία Μέρκελ».




Πηγή newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ



Ο Τσίπρας είχε στηρίξει δημόσια τον Γιούνκερ ( νεός Πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής)....που επίσης στήριξε και ο Σαμαράς! Τον Γιούνκερ που έχει ειδικότητα στο να τρομοκρατεί τα έθνη....Ο Γιούνκερ που ήταν από τους πρώτους που μίλησε για περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος...κάτι που γίνεται μιας και η Ελλάδα ξεπουλιέται...

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου