Google+ To Φανάρι : ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΣΤΑΣΗ - ΓΡΙΦΟΣ: ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Τι μαγειρεύουν εν αγνοία μας;;

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΣΤΑΣΗ - ΓΡΙΦΟΣ: ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Τι μαγειρεύουν εν αγνοία μας;;

 
  ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

 Ανεξάρτητοι Έλληνες
| Σκοπιανό: Σημαντικές πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει η στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την ονομασία των Σκοπίων, καθώς αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, υπό τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ρίξει την κυβέρνηση, χωρίς ωστόσο να πάρει σαφή θέση για το αν θα ψηφίσει οποιαδήποτε πρόταση έρθει στη Βουλή. ...
Προσερχόμενος στη συνεδρίαση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ρωτήθηκε για δημοσιεύματα που τον φέρουν να αποχωρεί από την κυβέρνηση και απάντησε λακωνικά: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια είδηση, λυπάμαι πολύ».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Γραμματέα της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, Θανάση, Παπαχριστόπουλου, ο οποίος είπε απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους κατά την προσέλευσή του στη συνεδρίαση.: «Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ μας ενώνουν ακόμα η μάχη κατά της διαφθοράς, της διαπλοκής, της μιντιακής δικτατορίας και ενός πολιτικού συστήματος που μας έφερε ως εδώ».
Όσον αφορά το θέμα με τα Σκόπια, ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε ότι προτιμά να αφήνει την διαπραγμάτευση σε αυτούς που έχουν περισσότερη γνώση.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των κυρίων Καμμένου και Παπαχριστόπουλου
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθούν αφενός οι επόμενες κινήσεις του κόμματος ως προς το ονοματολογικό, αλλά και η συμμετοχή βουλευτών στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (04/02) στην Αθήνα.
Σημειώνεται πως το πρωί της Δευτέρας (29/01) ο Δημήτρης Καμμένος είπε πως ενδεχόμενη πρόταση στη Βουλή για χρήση του όρου «Μακεδονία» σε ό,τι αφορά την ονομασία της γείτονος θα πυροδοτήσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Ο ίδιος, εξάλλου, είχε κόντρα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην παρούσα φάση οι ΑΝ.ΕΛ. - ούτε λίγο, ούτε πολύ, δηλώνουν πώς και δεν θα ψηφίσουν για το όνομα των Σκοπίων και δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση, σταση που εξελίσσεται σε απίστευτη σπαζοκεφαλιά.
Εκτός κι αν ο κ. Καμμένος γνωρίζει από τώρα ότι δεν θα υπάρξει καμία λύση στο θέμα της ονομασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου