Google+ To Φανάρι : Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Λαμίας για τους «μετανάστες»: «Θα θρηνήσουμε θύματα στις Θερμοπύλες»

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Λαμίας για τους «μετανάστες»: «Θα θρηνήσουμε θύματα στις Θερμοπύλες»

Τους έφεραν με το έτσι θέλω στην Ελλάδα, τους φιλοξενούν σε δύο ξενοδοχεία που λειτούργησε η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος στο χωριό Θερμοπύλες και στην συνέχεια τους άφησαν ασύδοτους...

Έκλεισε ο ΣΥΡΙΖΑ τα κέντρα στέγασης των «ποσφύγων» όχι μόνον για να κάνει επίδειξη «ανθρωπισμού», αλλά και για να λυμαίνονται ελεύθεροι την ελληνική κοινωνία και τώρα οι «μετανάστες» κινούνται στο πέταλο του Μαλιακού σε μεγάλες ομάδες μαζί με τα παιδιά τους και μη έχοντας συνηθίσει σε καταστάσεις ελληνικών δρόμων είναι σχεδόν βέβαιο, σύμφωνα με δηλώσεις κατοίκων στο lamia report, ότι θα υπάρξει ατύχημα και τότε είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν και επεισόδια.
Μια βόλτα στην πρώην εθνική οδό μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, θα σας πείσει ότι η κίνηση είναι μεγαλύτερη και από όταν λειτουργούσε ως κύρια εθνική!
Ίσως κάτι τέτοιο να θέλει και η κυβέρνηση το έδειξε άλλωστε τον χειμώνα που ενώ είχε πάρει χρήματα τους άφηνε να κοιμόνται σε σκηνές πλακωμένες από το χιόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου