Google+ To Φανάρι : Survivor: Επένδυσαν στον φόβο και στην τυραννία του λαού με τον σταλινικό Τσίπρα και τους χαλά τα σχέδια μια παρέα ανθρώπων κάπου στον Άγιο Δομίνικο.

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Survivor: Επένδυσαν στον φόβο και στην τυραννία του λαού με τον σταλινικό Τσίπρα και τους χαλά τα σχέδια μια παρέα ανθρώπων κάπου στον Άγιο Δομίνικο.

Επένδυσαν στον φόβο και στην τυραννία του λαού με μπροστάρη τον σταλινικό Τσίπρα και τους χαλά τα σχέδια μια παρέα ανθρώπων κάπου στον Άγιο Δομίνικο. Τρέμουν στην ιδέα μήπως ξυπνήσει ο κόσμος από τον λήθαργο….
Τρέμουν στην ιδέα μήπως αυτό το reality επιβίωσης, ταυτιστεί με το πραγματικό survivor της ελληνικής κοινωνίας…της ελληνικής κοινωνίας που δεν βλέπει μέλλον και πονά.

Δεν υπάρχει σπίτι που να μην αναφέρεται στο survivor…..δεν υπάρχει πιτσιρικάς που να μην ταυτίζεται με κάποιον ήρωα με σκισμένο από την μάχη κορμί του , με μια απίστευτη Ιπποσύνη να μάχεται για την επιβίωση, δεν υπάρχει κάποιος άνεργος πληγωμένος φωνακλάς που να μην έχει ένα κρυφό πρότυπο και αυτό είναι επικίνδυνο για τους άπληστους εξουσιομανείς.

Σήμερα δεν υπάρχει η κρατική μηχανή που θα μαντρώσει τον Ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχει Αρχιπέλαγος γκούλαγκ….Δεν υπάρχουν τα ΠΟΛΛΑ λεφτά του Υπουργείου Πολιτισμού για την γνωστή «προοδευτική» προπαγάνδα.

Οι Τσε Γκεβάρα βολεμένοι επαναστάτες και τα χρυσά αυγά προκαλούν απέχθεια.

Τα πάντα έχουν απομυθοποιηθεί ( από στρατό μέχρι εκκλησία) και ΑΥΤΟ είναι ένα μεγάλο πρόβλημα όταν έχεις βάλει σκοπό ζωής να ξεριζώσεις τους πολίτες μιας χώρας από την εθνική τους καταγωγή, από τα σπίτια τους.

To «χαζο reality» με τις μονομαχίες, τις συγκρούσεις, τις ίντριγκες, τις πίκρες, τις χαρές, τα γυμνασμένα σώματα, τα τρομερά εμπόδια, τα βάσανα της ζωής, την δίψα για ζωή και για καταξίωση αρχίζει να ερεθίζει χαμένα ελληνικά υποσυνείδητα….

Ελληνισμός είναι το ΑΙΩΝΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ του πολέμου.

Αυτή η δική μας ξεχωριστή Ιπποσύνη.

Ελληνισμός είναι το αίμα. Αίμα Ελληνικό πάνω από θρησκείες.

Είναι το αίμα των προγόνων που φωνάζει, που βράζει μέσα σου και σε προκαλεί να ξυπνήσεις και να σηκωθείς.

Τους προσπέρασε το reality και τώρα τρέχουν με τους γραφικούς επιδοτούμενους λακέδες να το περιορίσουν…Αυτό το βλέπουμε από τα πουλημένα sites που διαθέτουν.  Tο Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο survivor της ελληνικής κοινωνίας είναι εκείνο που αρχίζει να τρομοκρατή πλέον τόσο τους συριζαίους όσο και τον… … … Κατα-κα(η)μμένο.

Οι Έλληνες, άρχισαν να Λ Ι Μ Ο Κ Τ Ο Ν Ο Υ Ν στην κ υ ρ ι ο λ ε ξ ί α πλέον…

Τελείωσαν τα ψέματα και οι… «αυταπάτες» των απατεώνων.

Έρχεται ΕΞΕΓΕΡΣΗ των πεινασμένων…

Α Ν Α Π Ο Δ Ρ Α Σ Τ Ω Σ _ K A I _ Α Ν Υ Π Ε Ρ Θ Ε Τ Ω Σ …

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου