Google+ To Φανάρι : Προσοχή! Πλαστικό ρύζι από την Ασία στο πιάτο μας! (βίντεο)

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Προσοχή! Πλαστικό ρύζι από την Ασία στο πιάτο μας! (βίντεο)


 Σε σοβαρότατη διατροφική βόμβα με άγνωστα ακόμη αποτελέσματα  έχει εξελιχθεί η νοθεία των τροφίμων με επικίνδυνα για την υγεία μας χημικά συστατικά τα οποία πολύ απλά ΔΕΝ είναι τροφές και φυσικά απαγορεύεται να καταναλωθούν!


 Μετά από τον σάλο που είχε ξεσπάσει στην Κίνα προ καιρού όπου ορισμένοι επιτήδειοι νόθευαν το παιδικό γάλα με μελαμίνη παρακαλώ η οποία είναι μια ουσία παρασκευής πλαστικών  τώρα έχουμε το ...πλαστικό ρύζι!

Η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και να έχει αναπτυχθεί μια παραβιομηχανία στην Ανατολική Ασία και όχι μόνο όπου πολλοί είναι αυτοί οι εντελώς ασύδοτοι και ανεύθυνοι που για λίγα χρήματα παραπάνω νοθεύουν το πραγματικό ρύζι με πλαστικό

Ποσότητες πλαστικού ρυζιού έχουν ανιχνευθεί και στην Ευρώπη που ήρθαν με τις εισαγωγές ρυζιού από την Ασία

 Ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένα εργοστάσιο στο Βιετνάμ το οποίο παράγει τεχνητό ρύζι από πλαστικό! Το ρύζι είναι βασικό στοιχείο για την διατροφή στην Ασία και το ψεύτικο ρύζι είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

 Ένας Βιετναμέζος κάτοικος είπε σε μια τοπική εφημερίδα ότι επέλεξε μερικούς από τους άψητους σπόρους και έβαλε στη συνέχεια σε ένα τηγάνι. Αφού τηγανίστηκαν για πέντε λεπτά, οι κόκκοι άρχισαν να λιώνουν και να καίγονται σαν πλαστικό. Είπε ότι πλαστικό ρύζι μπορεί να έχει αναμειχθεί στην παρτίδα ρυζιού.


Δημοσθένης Το Φανάρι


Διαβάστε σχετικά

ΤΡΩΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΨΩΜΙ (Βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου