Google+ To Φανάρι : Το αγαπημένο του υποβρύχιο αναγκάστηκε να πουλήσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα της εγγύησης

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Το αγαπημένο του υποβρύχιο αναγκάστηκε να πουλήσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα της εγγύησης

Ένα βήμα πριν την αποφυλάκιση βρίσκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 200.000 ευρώ το οποίο είχε οριστεί ως εγγύηση για την ελευθερία του.

Ο πρώην υπουργός, δυσκολεύτηκε αρκετά συγκεντρώσει το εν λόγω ποσό, ενώ το ενδεχόμενο να υποθηκεύσει ακίνητη περιουσία ή ακόμη και να πουλήσει κάποια από τις κατοικίες του, εξετάστηκε σοβαρά από τον ίδιο και το περιβάλλον του.

Τελικά, η λύση ήταν ακόμη πιο επίπονη για τον πρώην πολιτικό, ο οποίος αναγκάστηκε να πουλήσει σε ιδιώτη ένα από τα αγαπημένα του υποβρύχια το οποίο και είχε κατασκευαστεί από την εταιρεία Ferrostaal και βρισκόταν στην κατοχή του τα τελευταία 20 χρόνια. Το συγκεκριμένο υποβρύχιο, ήταν σταθμευμένο σε μαρίνα εκτός της Αττικής και μέχρι να φυλακιστεί, ο κ. Τσοχατζόπουλος περνούσε σε αυτό πολλές ώρες.

«Ήταν το ησυχαστήριό του. Πήγαινε εκεί για να σκεφτεί, να συλλογιστεί και να ηρεμήσει, ενώ δεν έκρυβε ότι το γεγονός πως έγερνε ελαφρώς, τον βοηθούσε να κοιμηθεί. Θα του στοιχίσει πολύ η απώλειά του», σχολίασε τέλος άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του πρώην Υπουργού.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου