Google+ To Φανάρι : «Κέντρα γειτονιάς» τα ελληνικά σχολεία – Τι σημαίνει αυτό (βίντεο)

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

«Κέντρα γειτονιάς» τα ελληνικά σχολεία – Τι σημαίνει αυτό (βίντεο)

Αφορά όλους τους γονείς και όχι μόνο!

 Τα παιδιά ανήκουν στο κράτος. Σε λίγο θα μας το πούνε και ευθέως.
Η Νέα Τάξη επιθυμεί, ειδικά στην Ελλάδα, το «μάντρωμα» των παιδιών σε ολοήμερα πολυπολιτισμικά σχολεία, στο πλαίσιο της Ατζέντας 21, στα οποία θα εισαχθεί το Ισλάμ και ο τρανσεξουαλισμός....

Μάλιστα με αφορμή την θεματική εβδομάδα, στην οποία, μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν οι τρανσέξουαλ και οι γκέι, ο υπουργός Παιδείας είχε αναφέρει:
«Δεν έχει το δικαίωμα κανένας γονέας να πάρει το παιδί του από το σχολείο για τα θέματα που θα συζητηθούν στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας... Γιατί κάποιος μπορεί να πάρει το παιδί του εάν δεν συμφωνεί με τη θεωρία του Δαρβίνου ή και εάν δεν συμφωνεί με το εγχειρίδιο της ιστορίας... Το σχολείο με ευθύνη του υπουργείου θα οργανώσει αυτές τις συζητήσεις».

Σε άλλη του εμφάνιση φωτογραφήθηκε αγκαλιά με το Κοράνι!
 
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, να αναφέρει σε συμφωνία με τους δημοσιογράφους πως είναι καλό τα παιδιά να μένουν στα σχολεία από τις 8.00 μέχρι τις 20.00 ή και 22.00 το βράδυ και έκανε λόγο για «κέντρα γειτονιάς» (12.10’), τα οποία, με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ και συσίτια, θα απασχολούν τα παιδιά και τις απογευματινές ώρες μέσα στο σχολείο, κρατώντας τα μακριά από τους γονείς, από τους οποίους επιδιώκεται να αποξενωθούν.

Έτσι λοιπόν η Παιδεία οργανώνεται κατά τα αριστερά πρότυπα, όπου το κράτος αναλαμβάνει πλήρως την διαπαιδαγώγηση των παιδιών βάσει της επικρατούσας-κυβερνώσας πολιτικής νοοτροπίας.
Μαζί με τους Έλληνες μαθητές θα βρίσκονται και τα παιδιά των μουσουλμάνων, τα οποία θα απαιτούν διαφορετική εκπαίδευση και διδαχή του Κορανίου, στο πλαίσιο της πανθρησκευτικής προσέγγισης του θείου που προωθεί η Νέα Τάξη, την ένωση δηλαδή των θρησκειών υπό την σιδηρά πυγμή ενός παγκόσμιου ηγέτη.
Τέλος όλοι μαζί θα ρομποτοποιηθούν και θα λειτουργούν ως μαθητές-δούλοι, οι οποίοι καθημερινά, λες και βρίσκονται σε φυλακή, θα δίνουν τα βιομετρικά τους στοιχεί, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στις κρατικές σχολικές παροχές και τα συσσίτια, ενώ αργότερα θα τους προσφέρεται η εμφύτευση τσιπ, όπως στους εργαζόμενους σε εταιρείες.
Σας φαίνεται κι αυτό τραβηγμένο;
Δείτε το βίντεο:
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου