Google+ To Φανάρι : Δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον πρέσβη της Ρωσίας στην Άγκυρα (βίντεο)

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον πρέσβη της Ρωσίας στην Άγκυρα (βίντεο)

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι ο Αντρέι Καρλόφ υπέκυψε στα τραύματά του - Σύμφωνα με τουρκική εφημερίδα ο ένοπλος φώναξε «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» - Πληροφορίες ότι ο δολοφόνος ήταν πράγματι αστυνομικός!
Φονική επίθεση με θύμα τον Ρώσο πρεσβευτή στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ, σημειώθηκε στα εγκαίνια έκθεσης στο Κέντρο Μοντέρνας Τέχνης στην τουρκική πρωτεύουσα όταν ένοπλος άνοιξε πυρ τραυματίζοντας θανάσιμα τον διπλωμάτη...


Ο Ρώσος πρεσβευτής ετοιμαζόταν να εκφωνήσει ομιλία για την έκθεση «Η Ρωσία με τα μάτια των Τούρκων», όταν ένας άνδρας που βρισκόταν πίσω του πυροβόλησε εναντίον του.


Το σοκαριστικό βίντεο της δολοφονικής επίθεσης κατά του Ρώσου πρέσβη:
Ο 62χρονος Αντρέι Καρλόφ εκφωνούσε ομιλία όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από άγνωστο Συγκλονίζει το βίντεο όπου καταγράφεται η αποτρόπαια σκηνή της δολοφονίας του πρέσβη της Ρωσίας στην Τουρκία Αντρέι Καρλόφ. Τον υψηλόβαθμο Ρώσο διπλωμάτη πυροβόλησε περισσότερες από μία φορές ένοπλος ο οποίος κατάφερε να μπει στην αίθουσα του κτιρίου όπου πραγματοποιούνταν έκθεση χρησιμοποιώντας πλαστή αστυνομική ταυτότητα.

 Ο Αντρέι Καρλόφ βρισκόταν στο βήμα και εκφωνούσε ομιλία όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από τον άγνωστο δράστη.

Στη συνέχεια του βίντεο ο δολοφόνος φαίνεται να κινείται ανενόχλητος, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι άνδρες που ήταν επιφορτισμένοι με την ασφάλεια του Ρώσου πρέσβη υπέστησαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό.

Ο πρεσβευτής της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αντρέι Καρλόφ διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, όπου μετά από λίγη ώρα απεβίωσε, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μεταδίδει ότι άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ άλλα τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για περισσότερους τραυματίες. Ειδικότερα, το CNN Türk αναφέρει πως υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, ενώ Τούρκοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν πως ο δράστης κατά την είσοδό του στο «Modern Arts Centre» είπε ότι ήταν αστυνομικός. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου