Google+ To Φανάρι : Σοκ: Η Βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε για παγκόσμιο πόλεμο και «έσχατους καιρούς»: «Nα πείτε αντίο σε όσους αγαπάτε»

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Σοκ: Η Βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε για παγκόσμιο πόλεμο και «έσχατους καιρούς»: «Nα πείτε αντίο σε όσους αγαπάτε»

ΣΟΚ: Η συνήθως λιγομίλητη Βρετανίδα Βασίλισσα Ελισάβετ σε συνάντηση που είχε με τον Ρώσο Πατριάρχη, συζήτησε τον επικείμενο παγκόσμιο πόλεμο προειδοποιώντας  ότι μετά από «αυτόν» θα έλθουν οι  «έσχατοι  καιροί » για την ανθρωπότητα....

Σε μια συνάντηση με Πατριάρχη Πασσών των Ρωσιών κκ Κύριλλο , και τον  Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, η βασίλισσα είπε:
«Κάποιος πρέπει τώρα να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για να πει αντίο σε αυτούς  που αγαπά ενώ σαφώς  δεν μπορεί κανείς να υποθέσει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Πολλοί θα πεθάνουν σε αυτές τις τελευταίες ημέρες », αναφέρει  το BBC.
«Η αγαπημένη χώρα μου είναι έτοιμη να εισέλθει στην πιο σκοτεινή περίοδο της κατά τους επόμενους μήνες, καθώς διεξάγεται ένας σκληρός και αποκαλυπτικός πόλεμος  στα ανατολικά. Εγώ δεν ανησυχώ με τις κοινοτοπίες των Χριστουγέννων. Ανησυχώ με τις τρομερές συνέπειες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όταν ηχήσουν τα τύμπανα του πολέμου », δήλωσε η βασίλισσα.
Μετά από συνάντηση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κάλεσε όλες τις χώρες να ενωθούν πίσω από τον αγώνα για να νικήσουν  το  «κακό», ανέφερε το BBC .
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου