Google+ To Φανάρι : Η βλακεία είναι συνώνυμο του ΣΥΡΙΖΑ!

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Η βλακεία είναι συνώνυμο του ΣΥΡΙΖΑ!

Ανίκανοι να διαχειριστούν ακόμη και τα επικοινωνιακά τους τεχνάσματα…
Με αποτέλεσμα να αυτοϋπονομεύονται ακόμη και από τον …συντροφικό πεμπτοφαλαγγιτισμό…
Δεν πρόλαβε καν να στεγνώσει το μελάνι από τη συνέντευξη Βαρουφάκη στην Corriere della Sera, με την οποία προειδοποίησε πως η κυβέρνηση δε θα διστάσει να... οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές ή δημοψήφισμα για το ευρώ, αν δεν υπάρξει συμφωνία στις Βρυξέλλες, και η πρώτη πισώπλατη μαχαιριά ήρθε από τον τιτανοτεράστιο πολιτικό εγκέφαλο τον γνωστό Δ. Παπαδημούλη....
Αδυνατώντας το εν λόγω πολιτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να συμβιώσει έστω και κατ ελάχιστον με την ιδέα της αμφισβήτησης της ευρωπαϊκής παραμύθας, έσπευσε να ακυρώσει ακόμη και την όποια επικοινωνιακή δυναμική του εγχειρήματος δηλώνοντας σε συνέντευξή του (φυσικά στο MEGA) πως: …Η κυβέρνηση έχει «νωπή λαϊκή εντολή, την οποία πρέπει να κάνουμε πράξη αντί να σκεφτόμαστε νέες εκλογές».

Πιο συγκεκριμένα ο Δ.Παπαδημούλης σε ερώτηση για τα περί εκλογών ή δημοψηφίσματος σε περίπτωση που υπάρξει αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την Ευρωζώνη. «Ο λαός μίλησε πολύ πρόσφατα και πολύ καθαρά, και η στήριξη και η εντολή για λύση εντός ευρώ έχει γίνει ακόμη πιο ισχυρή».

«Άρα εμείς οφείλουμε αντί να σκεφτόμαστε νέες εκλογές, να κάνουμε πράξη τη λαϊκή εντολή που πήραμε στις εκλογές, και η οποία μετά τις εκλογές έχει ενισχυθεί» είπε χαρακτηριστικά.

Ευρω-πέος... Γέννημα θρέμμα - Ανίκανος να συμβιώσει ούτε λεπτό έστω και με μια επικοινωνιακά συμβολική κίνηση στοιχειώδους εθνικής αξιοπρέπειας.

Κυριάκος Κυριακόπουλος

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου