Google+ To Φανάρι : Ανάγκασε την κόρη του να φάει τα περιττώματά της λίγο πριν πεθάνει!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ανάγκασε την κόρη του να φάει τα περιττώματά της λίγο πριν πεθάνει!


Ανάγκασε την κόρη του να φάει τα περιττώματά της λίγο πριν πεθάνειΠατέρας βασάνισε τα παιδιά του με καυτά σίδερα Σε θάνατο καταδικάστηκε ο πατέρας που σκότωσε την 8χρονη κόρη του, βασανίζοντάς τη χωρίς έλεος ακουμπώντας καυτά σίδερα στο κορμί της και χρησιμοποιώντας όπλα ακινητοποίησης.
Ο Hamad Saoud al Sherawi από το Ντουμπάι κλείδωσε τη μικρή Wadeema al Sherawi στην τουαλέτα αναγκάζοντάς τη να φάει τα περιττώματά της. Το ίδιο βράδυ το μικρό κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή.
Το πτώμα της βρέθηκε στην έρημο. Ήταν σε τέτοια κατάσταση αποσύνθεσης που οι ιατροδικαστές δε μπόρεσαν να πουν ακριβώς τι προκάλεσε το θάνατό της.
Ο 29χρονος πατέρας και η 27χρονη ερωμένη του Al Anood al Ameri κρίθηκαν ένοχοι για το βασανισμό και τη φυλάκισης της Wadeema και της 7χρονης αδερφής της Mira, η οποία γλίτωσε μεν από το θάνατο, ωστόσο υπέστη σοβαρά εγκαύματα και τραυματισμούς οι οποίοι της προκάλεσαν μόνιμη αναπηρία.

Μετά από επτά μήνες δίκης το Πρωτοδικείο του Ντουμπάι καταδίκασε τον πατέρα σε θάνατο και ισόβια κάθειρξη τη σύντροφό του, αναφέρει δημοσίευμα των Gulf News για το βασανισμό των κοριτσιών με ηλεκτρικά καλώδια, μεταλλικές μπάρες, βραστό νερό, καυτά σίδερα και τσιγάρα. 

santosight

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου