Google+ To Φανάρι : Αισχρό δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις προφητείες του γέροντα Παΐσιου για να προώθηση τον Αλέξη Τσίπρα αποκαλώντας τον Μεσσία…. !!!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Αισχρό δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις προφητείες του γέροντα Παΐσιου για να προώθηση τον Αλέξη Τσίπρα αποκαλώντας τον Μεσσία…. !!!


Αυτό το αισχρό δημοσίευμα που προσβάλει την νοημοσύνη μας αλλά και τον ίδιο τον   γέροντα Παΐσιο αναρτήθηκε από το Sarotico. Είναι άραγε αλήθεια ότι ο γέροντας Παΐσιος προφήτευσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έρθει από την "Κοφτερή Ανατολή" και θα μας σώσει από τους Δυτικούς που μας πίνουν το αίμα;
Μάλιστα το Sarotico ισχυρίζεται ότι υπάρχει και αποκαλυπτική φωτογραφία με την προφητεία, που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα φθηνό κατασκεύασμα σε Fhotoshop φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο για να παραπλανήσει μόνο τους αδαείς και τους ευκολόπιστους τάχα  ότι υπάρχει και εικόνα με τον γέροντα και την προφητεία .

Η συγκεκριμένη προφητεία του γέροντα είναι η έξης: – όλοι θα λεν ότι ανήκουμε στη δύση μα θα΄ρθει η Κοφτερή  Ανατολή και θα σκιαχτούν  οι Φράγκοι . Δείτε ΕΔΩ  τη δήθεν προφητεία από το Sarotico.


Πως λοιπόν μπορούμε να κάνουμε αναφορά στον Τσιπρα; Με έναν τρόπο που μόνο το Sarotico θα μπορούσε να επινοήσει, την Κοφτερή  Ανατολή, την μεταφράζουμε στα αγγλικά και την λέμε Sharp East, μετά την ξαναμεταφράζουμε στα Ελληνικά και την λέμε ΣΑΡΠ ΙΣΤ.  Καλα μεχρι εδω;  Και τώρα μετά από όλες αυτές τις αλχημείες, μας μένει ακόμη ένα βήμα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα  να αντιστρέψουμε την λέξη σαν σε καθρέπτη και ως εκ θαύματος  τώρα μας βγαίνει ο…. μεσσίας…. Τσίπρας….;;; 


Παρόλο που η λέξη Sharp πράγματι σημαίνει αιχμηρός  εμείς που κάτι ξέρουμε από αυτήν την γλώσσα μπορούμε να σας πληροφορήσουμε ότι και η λέξη pointed σημάνει αιχμηρός  και η λέξη spicular σημάνει αιχμηρός  και η λέξη spiky σημάνει αιχμηρός  από τα λίγα που θυμόμαστε μην ψάχνουμε και λεξικά τώρα. 


Αν προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο με την λέξη pointed ή την λέξη spicular και τέλος με την λέξη spiky, τον Τσίπρα…. τον χάσαμε. Άρα  ή ο γέροντας δεν γνώριζε καλά Αγγλικά ή δεν αναφέρθηκε πότε στον Τσίπρα. Και μιας και σεβόμαστε τις προφητείες του γέροντα και δεν θέλουμε ούτε και μας αρέσει η προφητείες του να γίνονται βορά για τον οποιοδήποτε προωθεί πολιτικά συμφέροντα είτε της αριστεράς είτε της δεξιάς.

 Καταλήγουμε στο έξης συμπέρασμα

Οι Επικυρίαρχοι δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν το οικόπεδο  Ελλάδα και ο Τσιπρας έχει αποδείξει τον εαυτό του εις ότι αναφορά τις πολιτικές του θέσεις στα αφεντικά του, (με κάθε τρόπο λοιπόν πρέπει να προωθηθεί ακόμα και με προφητεία του γέροντα).

Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να περάσουν την καταλληλότητα  του Τσίπρα για πρωθυπουργό…!!! Χρησιμοποιώντας τις προφητείες  του γέροντα Παΐσιου αποκαλώντας τον Τσίπρα ακόμα και Μεσσία….!!!!

Να υπενθυμίσουμε ότι τα διαδίκτυο δεν είναι Μ.Μ.Ε. και οι μπλοκερς δεν είναι δημοσιογράφοι, και  τέτοιου είδους φθηνές προπαγάνδες  είναι ολοφάνερες  για όποιον έχει στοιχειώδη ενημέρωση.   

Υ.Γ.  Το Sarotico εκτός από μπλοκ προωθεί επίσης  την εφημερίδα news η όποια ασχολείται ως επί το πλείστον με θέματα Gossip και ελαφριάς επικαιρότητας. 

Σχετικο 
  1. ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ...Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!!!! Bίντεο ….
  2.  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ «Να μοιράσουμε με Τουρκία τον ορυκτό (μας) πλούτο»! 
  3.  O Τσίπρας, οι Αμερικανοί και ο … Πλάτωνας
  4. Ο Τσίπρας «έβαλε τιμωρία » το Θεοδωρίδη για το νέο ανθελληνικό του παραλήρημα


Δημοσθένης 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου